Servicii de broderie personalizata - Livram in toata tara

Despre noi și pasiunea noastră​

   Compania S.C. AC ART EMBROIDERY S.R.L. oferă servicii profesionale de broderie personalizată, computerizată de ultimă generație, aplicabilă pe o varietate mare de produse textile, furnizate de către noi, dar și aduse de către client.
   Am ales broderia deoarece este cea mai rezistentă metodă de personalizare a materialelor textile, dar care oferă și un plus de frumusețe acestora în comparație cu celelalte metode existente pe piață. 

Broderie computerizata

Despre noi și pasiunea noastră

   Compania S.C. AC ART EMBROIDERY S.R.L. oferă servicii profesionale de broderie personalizată, computerizată de ultimă generație aplicabilă, pe o varietate mare de produse textile, furnizate de către noi, dar și aduse de către client.

Am ales broderia deoarece este cea mai rezistentă metodă de personalizare a materialelor textile, dar care oferă și un plus de frumusețe acestora în comparație cu celelalte metode existente pe piață.

Broderie computerizata

     Misiunea noastră este să oferim servicii de înaltă calitate, seriozitate și respect tuturor clienților noștri. Totodată, dorim să investim constant în echipamentele noastre tehnologice pentru a oferi servicii optime, dar, cel mai important, dorim să investim în instruirea permanentă a membrilor echipei noastre de lucru. Serviciile noastre se adresează atât persoanelor fizice cât și companiilor și instituțiilor de pe piața din România și UE.

Uniforme de lucru personalizate

Tipuri de broderie personalizată pe care le oferim:

  • Broderie aplicată direct pe materialul textil: tricouri, cămăși, uniforme, șepci, salopete, echipament de lucru, trusouri, halate,  prosoape și multe altele; 
  • Embleme, ecusoane, logo-uri, patch-uri, badge-uri care se pot aplica prin coasere, velcro – scai sau   termice;
  •  Broderii 3D și aplicate.

Materiale de calitate

    Indiferent că este vorba despre un cadou pentru dumneavoastră, cei dragi sau despre o uniformă de lucru, înțelegem importanța calității materialului. De aceea, folosim doar materiale și fire de brodat de înaltă calitate si durabile.

VREI SĂ NE CUNOȘTI MAI BINE?

Citește articolul despre Atelier Creativ – scris de partenerii nostri pe poftădeviata.

Urna congue faucibus rhoncus a ultrices nec at pulvinar convallis ac vitae amet condimentum risus pharetra rhoncus pretium consequat cras feugiat lorem nam non.